تقویت زیرساخت‌ها ذات پدافند غیرعامل است

تقویت زیرساخت‌ها ذات پدافند غیرعامل است

تقویت زیرساخت‌ها ذات پدافند غیرعامل است

مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری البرز گفت: ذات پدافند غیرعامل تقویت زیرساخت‌ها و مقابله با بلایای طبیعی و غیرطبیعی است.

تقویت زیرساخت‌ها ذات پدافند غیرعامل است

سید حسن هاشمی،‌ مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری استان البرز، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از کرج گفت: در راستای اجرای الزامات پدافند غیر عامل رسالتی برعهده داریم و یکی از این رسالت‌ها برگزاری همایش و آموزش ها در استان و در سطح شهرستان‌ها در حوزه‌های مختلف با تشکیل قرارگاه‌ها است. 

وی بااشاره به برگزاری ۵۲ همایش و کارگاه آموزشی در سال ۱۴۰۲ افزود: امیدواریم بتوانیم به تمامی برنامه‌های مدنظر خود برسیم و توانایی افراد و ارگان‌ها را در مواجهه و حل مشکلات طبیعی و انسان ساز بالا ببریم. 

وی از برگزاری همایش پدافند زیستی در صنعت آب از صبح امروز در باشگاه میلاد شهرداری کرج تا ظهر با همکاری آبفای البرز و شهرداری کرج خبر داد و اظهار کرد: زیر ساخت های آب جزو بخش‌های مهمی هستند که با کوچکترین آسیب در سیستم خدمات رسانی به مردم دچار مشکل می شویم و تلاش ما در فاز اول رساندن آب شرب پایدار و سالم به خانه‌های مردم است. 

این مقام مسؤول ذات پدافند غیرعامل را تقویت زیرساخت ها برشمرد و اذعان کرد: بلایای طبیعی قابل چشم پوشی نیستند و تقویت زیر ساخت‌های پدافندی به قدری مهم است که باید تقویت شوند تا حوادثی که طبیعی یا انسان ساز هستند، کمترین آسیب را در هر شرایطی به ما برسانند. 

هاشمی با تاکید بر اینکه تسهیل در مدیریت بحران یکی از اصول ما است یادآور شد: اگر بحرانی اتفاق افتاد سهولت در مدیریت بحران کافی است تا مشکل را برطرف کند و در سیل اخیر در محور چالوس تمام مجموعه کشور پای کار آمدند و با توجه به اینکه سد امیر کبیر مسدود شده بود و کرج و تهران با بحران کم آبی مواجه شدند ظرفیت استان در کنار کشور به صورت ویژه پای کار آمدند و نشان دادند که می‌توانند در کمترین زمان بهترین خدمات را ارائه دهند. 

مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری البرز در خصوص اهمیت فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در این حوزه، گفت: فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در حوزه پدافند غیرعامل بسیار مهم و حائز اهمیت است و متاسفانه این مهم مغفول مانده و الزامات ما به نحوی است که در صورت اجرای آنها در هیچ حوزه ای نباید با کمبود مواجه شویم و رسانه‌ها می‌توانند یاری گر ما در این بخش باشند.

پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید